Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa   Informatii Utile   Ambasade in Romania   Ambasada Canadei


Ambasada Canadei (Ambasade in Romania )
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii
Alina
Buna ziua , va rog ajutati_ma cu un raspuns.
Sunt casatorita in Mississauga Ontario, momentan sunt in Romania as dori sa applic pentru resident permanent nu stiu exact de ce acte am nevoie si daca inainte de a applica trebuie sa inregistrez casatoria .
Va multumesc
Cristian Vasile Pintilie
Ma numesc Cristian Vasile Pintilie,sunt cetatean canadian si as dori sa stiu cum pot intra in audienta la Ambasada Canadei din Bucuresti pentru clarificarea unei probleme personale urgenta. Astept raspuns. Va multumesc!
Maria VISA
Buna ziua, sunt profesor universitar si merg la conferinta "Urban Environmental Pollution" in Toronto in perioada 12-15 2014 (ELS).
Am o lucrare acceptata pentru prezentare.
Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa prezint pentru a obtine viza pentru intrare in Canada.
Multumesc anticipat.
prof. univ.dr.Maria Visa
Maria VISA
Buna ziua, sunt profesor universitar si merg la conferinta "Urban Environmental Pollution" in Toronto in perioada 12-15 2014 (ELS).
Am o lucrare acceptata pentru prezentare.
Va rog sa-mi spuneti ce documente trebuie sa prezint pentru a obtine viza pentru intrare in Canada.
Multumesc anticipat.
prof. univ.dr.Maria Visa
lucia
Pot aplica pt viza de turist daca sotul meu e in canada..in conditiile in care am o alta aplicatie pt residenta permanenta?..dosarul de sponsorizare r drpus din 27 feb 2013 si aprobat in martie..
constantin boronea
Sora mea este stabilita in Canada din anul 1985 .Incepand din luna iunie a anului trecut 2012 nu mai am nici o veste de la ea.Doresc sa ma ajutati in a obtine informatii despre ea si fiul ei .Astept raspuns.Multumesc.
Lepadatu Silvia
buna ziua,,, va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pt a obtine prelungirea cu inca 5 ani a vizei turistice pt canada?
Lepadatu Silvia
buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trbuie sa fac pt prelungirea vizei pt canada cu inca 5 ani? care sunt pasii de urmat? viza noastra expira in luna martie 2014, iar deplasarea noastra la fiul nostru care are si cetatenie canadiana, ar urma sa fie in luna octombrie sau noiembrie 2013....
adrian
buna ziua va rog daca imi puteti spune ce trebuie pt ami aduce soia si fetita in canada eu lucrez aici si am viza de lucru pe 2 ani sunt angajat cu NOC code and title 9619.este posibil sa imi aduc familia si cum mai exact?va multumesc mult
ana
Buna ziua,sunt cetatean canadian si as dori daca se poate sa imi spuneti care sunt pasii pt a veni o cunostinta cu viza de student ,dar sa studieze ultimul an de liceu si pe urma facultatea in Canada?Eu asigur cazare si masa pt studentul respectiv.Multumesc.
ana
Buna ziua,sunt cetatean canadian si as dori daca se poate sa imi spuneti care sunt pasii pt a veni o cunostinta cu viza de student ,dar sa studieze ultimul an de liceu si pe urma facultatea in Canada?Eu asigur cazare si masa pt studentul respectiv.Multumesc.
Laura Popa
buna ziua.ajutati-ma va rog.am doi copii minori si ma voi casatori cu un cetatean canadian dar imi va face numai mie sponsorare nu si copiilor mei.dupa ce voi avea dreptul de sedere,cum pot eu ca mama sa imi aduc copiii alaturi de mine si cat de repede?va rog sa ma invatati ce trebuie sa fac
hermina
in legatura cu viza temporara.as vrea sa stiu daca pot obtine o viza temporara pentru copilulmeu care este in romania parinti sintem acceptati in canada.in citeva luni o sa primim rezidenta canadiana si este inclus si copilul minor care este in romania cum putem sa obtinem o viza pentru a ajunge in canada in vizita la parinti .va multumesc
Mihaela
Buna ziua, in legatura cu obtinerea vizei turistice pentru Canada, as avea o intrebare.

Invitatia imi este trimisa de catre un prieten, fara nicio legatura de familie, ci doar un simplu prieten.

Ar putea acest motiv fi un impediment in eliberarea vizei?

Multumesc.
Octavia
Buna ziua!Fiul meu locuieste in Canada de 5 ani si vreau sa-l vizitez.Am auzit ca nu mai trebuie sa merg la Ambasada pentru obtinerea vizei.Ce formular trebuie sa complectez si cum trebuie procedat?
Multumesc!
alina
buna ziua, va rog mult am nevoie de o informatie ,pentru vizitaor visa cu intrari multiple cat de recente trebuie sa fie actele care se aplica ,daca deja le am de o luna le mai pot trimite prin DHL ,sau imi trebuiesc altele recente? Va multumesc
Numele tau
as dori sa aflu mai multe inff despre formular daca ma poate ajuta cinva va multumesc
Juan
doresc transmitator fm,al meu mi s a rupt zliele trecute si chiar vroiam sa imi cumpar si daca a aparut pe aici prin site vreau sa il iau daca se poate,un nr. de tel daca se poate sa imi trimiti prin email.Multumesc Anticipat!!!!
molnar adolf
buna ziua !! as vreau sa aflu programul de lucru de sarbatori !! multumesc
tantza
doresc sa intru in posesia cererii ce trebuie complectata pt. viza de vizitarea copilului in Canada.Va multumesc mult
stefania
buna ziua ! sunt permanent rezident in canada in urma cu 2 luni am aplicat pt reintregire de familie mai exact pt sotul meu ,am primit acceptarea din partea canadienilor si am fost anuntati ca actele s-au trimis la bucuresti la visa office mai are cineva idee cat ar mai dura ?
multumesc
ciurariu carmen-violeta
buna ziua,
in urma dosarul lui de parenare depus de sotul meu in Canada ,am obtinut certificatul de selectie pentru Quebec.As dori sa stiu ce fac mai departe pentru a primi cat mai repede viza in pasaport?
Ar fi cel mai frumos cadou de Craciun,mai ales ca nu mi-am vazut sotul de aproape un an.
multumesc
Victoria
Buna, ma numesc Victoria, sunt cetatean moldovean, dar de curind am redobindit si cetatenie romana.
Vreau sa aplic dosarul pentru o viza de turist in Canada pentru 2 saptamini.
Va rog foarte mult sa-mi spuneti
1) ce acte sunt necesare pentru a depune dosarul
2)care acte trebuie legalizate,
3) care acte trebuie traduse in ingleza,
4)care trebuie prezentate in copie simpla si care in original. Va multumesc frumos!!
cristina
Buna ziua!
Doi pensionari sot-sotie,vor sa mearga in vizita la copii in Canada.As dori sa stiu daca se accepta pasaportul temporar simplu sau este nevoie de pasaportul electronic,de unde pot descarca modelul de cerere si ce acte mai sunt necesare in vederea obtinerii vizei.Va multumesc!
IULIANA COZMA
Buna ziua sunt interesata de emigrare, mentionez ca sora mea e cetatean canadian si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare si de ce suma de bani ar trebui sa dispun,eventual un nr. de telefon unde as putea obtine mai multe informatii .Multumesc anticipat
IULIANA COZMA
Buna ziua sunt interesata de emigrare, mentionez ca sora mea e cetatean canadian si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare si de ce suma de bani ar trebui sa dispun,eventual un nr. de telefon unde as putea obtine mai multe informatii .Multumesc anticipat
dyanna
buna , as dori sa stiu daca pot fi infiata de rudele mele care detin cetatenie canadiana de f multi ani - eu fiind o persoana majora.
va multumesc.
Mirela
Buna,as dori sa stiu de unde pot descarca modelul de cerere pt. a obtine viza de turist pt.Canada si care sunt si celelalte acte necesare.Multumesc!
Felicia T.
Buna ziua. Locuiesc in Canada de 6 ani. Mama mea e in Romania si vrem sa ne viziteze. Am auzit ca nu mai e nevoie sa mearga la Ambasada pentru obtinerea vizei. Ce formular trebuie completat si cum trebuie procedat? Multumesc.
daniela
Buna ziua! As vrea sa stiu si eu cum se procedeaza... pt a pleca in Canada, ce acte si suma de bani mi-ar trebui pt asta. Va multumesc anticipat !
si de unde pot procura formularele si unde sa le trimit
rotariu daniela
doresc sa stiu daca am nevoie de imputernicire tradusa in engleza pentru a putea merge in vizita in canada cu fiica mea minora,
raluca
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de turist in canada.
Fiul meu este plecat de 6 ani si as dori sa-l vizitez.

Va multumesc pentru amabilitate
fluturas cristina
sunt fluturas cristina caut de munca in canada,stiu sa fac curatenie in hotel,stiu sa fac gradinar,la livada,sa calc,sa fac constructor,sa stau cu cei batrani,sunt o fata onesta,pe unde am muncit toata lumea a fost multumita de mine,nu am dezamagit pe nimeni,muncesc in italia de 5 ani si mi-ar placea sa muncesc in canada deoarece e o tara frumoasa
Mayu
Buna! As dori sa stiu de ce este nevoie pentru a obtine viza turistica pentru canada? O pot obtine daca merg la niste prieteni doar, si nu sunt rude?
victoria
buna ziua dorim sa pleca cu familia in canada ma interesiaza ce acte ne trebuie daca noi avem pasapoarte rominesti va multumesc antiipat
mirela
cum pot obtine viza turistica ptr. Canada si ce acte sunt necesare
Nicole
Buna ziua, as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de turist pentru Canada, avand in vedere ca sunt studenta si doresc sa mi vizitez prietenul stabilit acolo cu familia.Doresc sa plec pe perioada vacantei de vara(iulie-octombrie) si as vrea sa stiu cu cat timp inainte ar trebui sa despun dosarul pentru acordarea vizei.Va multumesc anticipat!
tudose marlena
as dori sa stiu care este site-ul Ambasadei ,pentru a trimite formularele ,pentru obtinerea vizei turistice Va multumesc
`Marcu Anca
As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui mie si fratelui meu pentru a merge in Canada la fratele nostru de acolo bine el este acolo infiat si mama lui vrea sa mergem in vizita. Va multumesc!
Maria
Am 52 de ani doresc sa insotesc si sa ingrijesc o persoana bolnava care are deja viza pentru Canada fiica ei locuind acolo.Se poate obtine o viza de insotitor? Ce documente sint necesare?
Marius L.
Buna ziua! As vrea sa stiu si eu cum se procedeaza pt a pleca in Canada, ce acte si suma de bani mi-ar trebui pt asta. Va multumesc anticipat !
ghinea carmen gabriela
buna ziua! va deranjezn legatura cu dosarul pe numele de ghinea carmen gabriela in ceea ce priveste acordarea vizei permanente.sunt insarcinata si am nevoie de documente.va multumesc
ghinea carmen gabriela
BUNA ZIUA AS DORI VA ROG SA STIU CAND VOI PUTEA FI CHEMATA PT A MI SE ACORDA VIZA PERMANENTA.SUNT INSARCINATA SI IMI E FOARTE GREU FARA DOCUMENTE.VA MULTUMESC
meila rodica
Va rog un e-mail Ambasada Canadei de la Bucuresti
Badiu Ana
Buna ziua, ma numesc Badiu Ana si impreuna cu fiul meu Badiu Admiel Ionatan am parcurs etapa analizelor medicale pe data de 09. 09. 2009. As avea rugamintea, daca se poate sa fiu anuntata in ce data trebuie sa ma prezint pentru obtinerea vizeu pentru Canada. Va multumesc anticipat.
Cristea Carmen
Si eu as dori sa stiu cum se ajunge de la Gara de Nord la ambasada. Va multumesc anticipat!
raluca
sint absolventa a facultatii de inginerie eonomica si asi vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentru a merge in Canada
Diana
Am si eu o intrebare ,inainte de toate ce studii minime trebuie sa aibe o persoana pt a putea emigra....am auzit o gramada de variante ca fara facultate cica nu se poate....dar daca cineva are doar liceul si bacu inseamna ca nu are sanse?....doar poate sa mai faca acolo cursuri ca sasa cam nimic din scoala facuta aici nu e recunoscut (aproape nimic)...multumesc si astept raspuns
Ion Florentina Mihaela
Buna ziua. As dori sa stiu si eu unde trebuie sa intru pentru vedea daca a fost aprobata o viza pentru canada sau nu. Am inteles ca introduc numele si imi da raspunsul.
ioan- daniel munteanu
Cu tot respectul, va salut!
Doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc, daca vreau sa imi aduc copii in Canada, copii fiind minori iar eu de patru luni in Canada.
Va multumesc anticipat pentru raspunsul pe care o sa mi-l dati!
va urez sanatate.
peter irina
Buna ziua. As dori sa aflu ce acte imi trebuiesc pentru a pleca la munca in canada. Va multumesc
chidu ana
sunt din bucuresti este posibil sa se ridice vizele pentru canada anul acesta multumesc
Udvar Lizeta
Am depus actele pt viza de canada si am primit un tel de pe numaru 0213075000 sa-imi vetific email dar nu am primit nimic. Va rog cnfirmati despre ce e vorba. Multumesc.
alina
Buna ziua!
As dori sa aflu ce acte am nevoie pt a pleca in canada in calitate de turist.
Va multumesc anticipat!
Vitalie
Buna ziua,
va rog sa ma informati ce trebuie de facut si care documente sunt necesare pentru a pleca in Canada?
Eu sunt cetatean al Republicii Moldova, am 23 ani si as dori sa plec in Canada pentru trai si munci in Canada.
Astept raspunsul dumneavoastra!
Merci!
Hanga Alina
Buna,
As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru a obtine viza pentru Canada si daca este nevoie de programare.
Numai bine,
Alina
loredana
Buna ziua ,daca parintele vine in vizita in canada pe o perioada de 6 luni-1an si se reintoarce in romania, as dori sa stiu care este perioada minima de sedere in romania pentru a putea sa revina in canada , dupa cat timp as putea depune o noua cerere pentru viza de turist in cazul in care are o viza cu o singura intrare , dar in cazul celei cu intrari multiple?
multumesc
dogioiu ion
Revin cu intrebarea , in ce statiul sunt dosarele pentru obtinerea vizei de turist Canada, pe numele DOGIOIU ION si DOGIOIU ALEXANDRA, avand in vedere ca sunt depuse inca din data de 15.07.2008.
Multumesc
DOGIOIU ION
Buna ziua,
As dori sa stiu care este situatia dosarelor depuse in data de 15.07.2008 , in vederea acordarii vizei pentru Canada, pe numele DOGIOIU ION si DOGIOU ALEXANDRA.

Cu stima,


anda
As dori sa stiu cum pot intra in audienta la ambasada canadei pentru a emigra profesional.urgent astept raspuns.
Vaszi
As vrea sa interesez adresa exacta a Ambasadei Canadian.Cum se poate ajunge,de la Gara de Nord?Exact acte necesare pentru viza!Multumesc frumos
vinteler gabriela
M/ar interesa in cat timp se obtine viza de turist in canada. Fiica mea este eleva si doreste sa/si petreaca vacanta de vara la rudele din Canada.
Cu multumiri
Tereza Balog
Am depus actele pentru viza de turist la sediul ambasadei in 12 mai 2008 si mi-a fost retinut pasaportul acolo pana sosesc analizele medicale - efectuate in noiembrie 2007 in Canada - de la Mississauga, urmand ca pasaportul sa -mi fie expediat prin curier postal. Va rog sa-mi scrieti care este situatia ?
Va multumesc,
Tereza
serbanescu stefan
buna ziua,daca sunteti amabili sa imi spuneti ce acte imi trebuie pt a vizita o prietena din canada(montreal)cetatean canadian,si ce costuri imi trebuie pt a abtine viza? nu acelosi lucru cu cei care vor sa emigreze acolo nu? pt ca eunt student si vreau sa stau acolo doar pe perioada vacantei de vara.mi-ati f de mare ajutor daca mi-ati spune,caci eu nu am gasit pe net doar despre cei care vor sa emigreze acolo..
AURICA GLIGOREA
AS DORI DACA SE POATE SA IMI INDICATI ADRESA EXACTA A AMBASADEI CANADEI DIN BUC.SI CUM SE POATE AJUNGE DIN GARA DE NORD .INTRUCIT PE NET SE POATE GASI DOAR ADRESA VECHE...DEPE N IORGA.
VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS .
Traian
buna ziua, sunt cetatean roman, de meserie profesor de muzica, doresc va rog frumos sa-mi spuneti unde pot sa ma adresez in legatura cu cautarea unui loc de munca in domeniul meu, in canada, doresc sa muncesc acolo si sa locuiesc totodata, multumesc
diana
Buna,
as avea si eu nevoie de putin ajutor.
Doresc sa obtin o viza de turist si as dori sa stiu care sunt mai exact actele necesare si care este programul de lucru al Ambasadei .Sunt din Satu Mare si nu as vrea sa bat un drum inutil pana la Bucuresti.
Astept raspuns daca ma puteti ajuta.Va multumesc!
Milena Perpelea
As vrea sa stiu care este adresa Ambasasei Canadei la Bucuresti, pentru a depune actele pentru obtinerea unei vize turistice.

Multumesc
FULOP IOANA
Doresc sa stiu care este situatia dosarelor depuse in vederea acordarii vizei pentru Canada, pentru FULOP IOANA si FULOP ATTILA
Adauga comentariu

Ambasada Canadei

 
Ambasada Canadei
Cancelaria: Str. Tuberozelor nr.1-3, Sector 1
Telefon: (0040-21) 307.50.00
Fax: (0040-21) 307.50.15 (comercial);
307.50.10 (administratie si consulara); 307.50.16 (CIDA)
E-mail: bucst@dfait-maeci.gc.ca
Rating 3
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Ambasada Bulgariei
 
Ambasada Republicii Chile
 
Ambasada Republicii Columbia
Atentie! Ambasada Columbiei pentru Romania se afla in Polonia.
 
Ambasada Congo-Brazzaville
 
Ambasada Coreei de Sud
 
RESTAURANTE, BARURI IN ZONA
STIRI SI EVENIMENTE
Capodopere de Beethoven și Ceaikovski, in viziunea lui Christian Badea la Filarmonica „George Enescu“
Miercuri, 18 octombrie, și vineri, 20 octombrie 2017, de la ora 19.00...
Big Band-ul Radio, primul concert din noua stagiune la Sala Radio
 Big Band-ul Radio revine în concert la Sala Radio, la star...
O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții câștigătorul premiului elevilor la EXCELSIOR Teen-Fest 2017
Aseară s-a încheiat cea de-a treia ediție a Festivalului EXCEL...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Divort in ziua nuntii, in regia lui Cătălin Stelian
O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
Primaria Sectorului 5
Bună ziua Iubiti credinciosi, Ai nevoie de îm...
Fly Taxi
Buna as dori o informatie cat ma costa din otopeni...
Ambasada Braziliei
Buna ziua. Am o prietena din Brazilia care vrea sa...
Ambasada Republicii Islamice Pakistan
si as dori un numar de telefon unde sa pot sa cont...
Ambasada Republicii Islamice Pakistan
buna ziua,ce trebuie sa fac pentru a chema in vizi...
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017