Find us on Google+
Contact Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites Webluck



Acasa   Informatii Utile   Primarii   Primaria Capitalei


Mai multe detalii despre:
Primaria Capitalei (Primarii)
Bucharest-Guide.ro
 
Adauga un comentariu
Comentarii
rupa ioana
as dori audienta la dumneavoastra cat mai repede cu putinta pentru a discuta ce magari se fac an sectorul 3 sant mama a 7 copii si astept de peste 15 ani o locuinta sociala dar an zadar nu am nici un raspuns va rog ajutatima multumesc
paul
Buna ziua
Am in fata blocului pasajul,care tocmai vreti sa-l inaugurati inainte de Paste situat pe sos.Pipera Barbu Vacarescu.Pe langa DISCONFORTUL pe care il avem, si pentru care NU AM FOST INTREBATI, ne-ati luat si locurile de parcare.Deci cred ca parcarile de sub pasaj ar trebui sa fie distribuite CU PRIORITATE LOCATARILOR DIN ZONA! Eu cred ca prioritari sa fim noi, locatarii care nu mai avem unde parca masinile. Va multumesc anticipat!
NICOLAE
BUNA ZIUA DOMNULE PRIMAR STAU IN BUCURESTI SECTORUL 6 DE 9 ANI CU CHIRIE SI NU MAI FAC FATA SA PLATESC SALARILE MICI CHIRIEA MARE VA ROG POATE PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE CU O LOCUINTA DE LA PRIMARIE CU CHIRIEA MAI MICA ASTEPT RASPUNS VA MULTUMESC
DOINA CUCU
In legatura cu suma de plata pt.impozit 2011 fac mentiunea ca locuiesc in sec.5
DOINA CUCU
instintarea de plata pt.impozit 2011 are o val.f.mare in comparatie cu anii precedenti.se face referire la "ramasite"+dobanzi.Am toate chit.pe ultimii 10 ani cu plata in termen si corecta in conf.cu instintarile anuale de plata.Unde ma pot adresa pt.verificare in baza de date?
MADALINA
BUNA ZIUA.DOMNULE PRIMAR SE POATE O AUDIENTA LA DVS,PENTRU O LOCUINTA SOCIALA?VA ROG FRUMOS SA IMI DATI RASPUNS.VA MULTUMESC!
ticu
asa vrea sa stiu cum se foloseste substanta de deszapezire achizitionata de la zirax. va multumesc
popa vasile
domnule primar problema este urmatoarea si cat se poate de serioasa fiind de competenta dv necesita rezolvare urgenta fara doar si poate pt ca angajatii din subordinea dv aelibereaza autorizatii se pare pe ochi frumosi ori sunt handicapati si incompetenti ori derbedei si au beneficiat cumva de vreo spaguta pt ca recent pe strada noastra energeticienilor nr 108 A sector 3 s a deschis un centru de fier vechi , colectare , care ne a zapacit noi locatarii suntem revoltati si vom merge pana in panzele albe pt ca asta e zona A de case si nu industriala nu mai avem liniste ce fac cei de la primaria sect 3 cei de la mediu cu ce am gresit noi locatarii acestei strazi sa fim umiliti in propria casa ne zguduie peretii ne crapa geamurile cand pe sub fereastra mea trece un container de 15 tone solicitam sa i se retraga autorizatia de indata si trimiterea lui intr o zona industriala sa desfasoare aceasta activitate pt ca suntem hotarati sa mergem si in instanta daca nu faceti ceva .
mandache marieta
as dori o intrebare/se poate o audienta la dvs domnule primar sorin oprescu cat mai urgent cu multumiri sunt o mamica cu 5 copii la care treui sa ajung personal si cat mai urgent la dvs cu multumiri

mandache marieta
as dori o intrebare/se poate o audienta la dvs domnule primar sorin oprescu cat mai urgent cu multumiri sunt o mamica cu 5 copii la care treui sa ajung personal si cat mai urgent la dvs cu multumiri

Popa Mari
Domanule Primar Sorin Oprescu asociatia de proprietari a blocului 53A de pe str.Cartojani nr.2,din Sos.Salaj va aduce la cunostinta ca de circa 7 luni de zile pe terenul din fata blocului cine a inchis o portiune si a deschis un centru de fier vechi din aceasta cauza noi,locatari nu mai avem liniste deoarece in afara faptului ca este foarte multa mizerie doarece locuiesc intr-un garaj situat pe acelasi teren mai multi barbati si o femeie cu 2 copii mici de asemenea nu putem sa ne odihnim noaptea deoarece polueaza fonic cu un generator pe banzina care face foarte mult zgomot folosit pentru lumina si caldura.Va rugam sa luati masuri si sa trimiteti pe cineva prin sondaj dupa ora 10 sa auda zgomotul produs de acel generator.
sandu ionela madalina
DOMNULE PRIMAR SORIN OPRESCU AS DORI SA STIU DACA CITESTE CINEVA ACESTE NEMULTUMIRI ALE CETATENILOR ACESTUI ORAS NUMIT BUCURESTI.DORESC SA SE MONTEZE APOMETRE LA BLOCUL UNDE LOCUESC DE LA APA NOVA.AM VORBIT LA DUM LA PRIMARIE CU DOMNUL SANDU ZAHARIA SEFUL DE LA APA SI CANAL.ESTE O PERSOANA INCONPETENTA SI REFUZA ORICE COLABORARE CU CETATENII.VA ROG SA LUATI MASURI PT REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME.TEL 0766374667.ASTEPT UN TEL MULTUMESC.
cosma dorina mihaela
BUNA ZIUA,LOCUIESC PE STR.SOLD.TINA PETRE NR.9 SI VAD CA AU VENIT LUCRATORII SA SCHIMBE TROTUARELE SAU BORDURILE DE LA TROTUARE.ESTE INACCEPTABIL ASA CEVA,AVAND IN VEDERE CA BORDURILE ARATAU INTACTE,NU NECESITAU SCIMBAREA,CEL PUTIN PE O PARTE UNDE AU MAI FOST SCHIMBATE SI ACUM 2-3 ANI.IN LOC SA SE ASTUPE GROPILE,ATAT PE STRADA ASTA CAT SI PE STR.PICTOR GHEORGHE TATARASCU NR.6 PE UNDE NU SE MAI POATE CIRCULA,EI SE OCUPA DE ALTE LUCRURI CARE NU AU DE NICIUN FEL PRIORITATE.SUNT NEMULTUMITA PENTRU CA AU EVACUAT TOATA STRADA,NU MAI PUTEM PARCA MASINILE,IAR IN LOC SA SE FACA PE RAND LUCRAREA,AU INCEPUT SA FACA UN TROTUAR SI SA-L LASE NETERMINAT,SA SE APUCE DE ALTUL,NU ESTE ORGANIZARE,O DEBANDADA TOTALA,PENTRU CA NU SE POT FACE CU CAP.NU INTELEG DE CE NU SE INCEARCA SA SE FACA MAI INTAI CE ARDE SI PE URMA SA SE OCUPE DACA NU AU CE FACE,SAU PE CE DA BANII SI DE LUCRURILE MAI PUTIN IMPORTANTE.
VA MULTUMESC SI SPER IN A SE LUA NISTE MASURI PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE.
razvan822003
domnule primar am o mare nelamurire de ce nu se asfalteaza si strada neptun , sa asfaltat o parte din ia si a mai ramas 300 de metri nesfaltati unde este noroi si apa pe strada de nu poti merge fara cizme de pescar stada neptun sector 5 care este va rog sa cititi acest mesaj si sa luati masuri va multumesc
Alina Bichir
Buna ziua, Domnule Primar

Am o mare rugaminte.
In cartierul Militari, trotoaruls-a transformat in piata.
Domnul Primar al Sect 6 a instalat 3 casute la car vindeau cei trei comercianti volanti de pe trotoar.
OK, dar din trei au devenit 7 casute + inca 2 corturi.
Sa va explic un pic.
Anul trecut au taiat copacii si au desfintat un parculet de la capatu lblocului, deoarece faceau piata. Era inainte de alegeri.
Dupa alegeri cand a iesit acelasi primar dl. Poteras, au disparut tarabele si nu a mai aparut nimic. Treptat locuitorii din zona au inceput sa parcheze acolo.
Deci am taiat copacii si am desfintat parcul pentru o parcare.
Apoi in luna iunie au aparut casutele, cele 3.
Cand l-am intrebat pe reprezentantul primariei prezent atunci( un domn care a fost moderator la B1 TV parca), a replicat ca asa e mai bine ca e mai civilizat.
Bun.
S-au inmultit casutele, civilizat nu este, deoarece comerciantii nu au loc sa isi desfaca toata marfa si se mai insira si pe trotuar.
Iar noi trecatorii din zona am ajuns sa circulam prin parcare, deoarece pe trotuar nu mai avem loc.

Chiar nu se poate face nimic.
Sa se puna aceste casute dar intr-un loc special amenajat(eventual acel fost parc, care a avut aceasta destinatie), deoarece sa nu mai vorbim de mizerie, galagie, fauna.

Suntem o capitala Europeana, iar ce v-am povestit se petrece pe Bd. Iuliu Maniu, vis-a-vis de CORA.


Va multumesc

Cu stima

Alina Bichir

Va pot pune la dispozitie si fotografii
ARISTIDE BUZULOIU
Dle Primar
Pentru un teren expropriat ma bat de 18 ani. Am revenit la Dvs.in ultimul an de mai multe ori SI NIMIC NU SE MISCA !? Ultima revenire detaliata am depus-o sub nr.842844/03.07.2009 cu solicitarea de a fi solutionata conf. noii Legi privind luptatorii anticomunisti anume L221/11.06 2009 si am dovezile legale si pt calitatea de DETIN POLITIC al tatalui meu proprietarul lerenului de 265 mp.
ROG PRIMITI-MA IN AUDIENTA asa cum mi s-a promis de mai multe ori !
Confidential am si altceva !
/ ciudat nimeni dela primarie nu doreste sa-mi dea adresa DVS. de MAIL spre a comunica mai direct !
ROG ASTEPT dreptatea de peste 18 ani si nu cred ca fizic mai rezist=Am 80 ani si sunt si cam subred!
Aristide Buzuloiu
DOBRE CATALIN
Buna ziua


Dobre Catalin ma numesc si as dori sai multumesc domnului primar al sectorului 3 Liviu Negoita pentru ce a realizat in acest sector . Aici ma refer la parcurile si locurile de joaca .In acest sfirsit de saptamina am fost cu familia in parcul IOR acea parte a prcului cu debarcaderul ,superb am ramas fara cuvinte la ce am vazut , alei ingrijite , spati verzi , instalatie de sonorizare , locuri de joaca ce mai un parc itradevar de mai toata frumusetea . Cinste dumneavoastra domnilor edili , dar uitativa si in alte parcuri cum ar fi parul Pantelimon acel parc de la iesirea din Bucuresti pacat de el . In acest parc domneste mizeria , infectia si tot ce este mai rau , pacat mare pacat de un loc as de valoros pentru noi locuitori cartierului 23 August si tuturor oamenilor din aceasta zona .AJUTATINE sa avem un parc asemanator celor lalte parcuri . Multumim , de abia astept sa vad daca se va misca ceva ( dar nu vreo invetitie imobiliara ) daca se poate .
Laura VOINEA
Buna ziua,

Ma numesc Laura Voinea si locuiesc in sectorul 1 al capitalei, si de curand in adunarea generala a locatarilor blocului in care locuiesc s-a adoptat o hotarare prin care persoanele care detin caini (doar caini) sunt obligati sa plateasca la intretinere 10% din cota de intretinere. As vrea sa va intreb prin care act normativ s-a reglementat aceasta situatie si daca este legal ca sa se plateasca acest procent din cota de intretinere atata timp cat avem contorizata apa calda si rece cat si caldura?
Astept raspuns.
Va multumesc
CRISTIAN
Buna ziua vreau sa va intreb daca aveti o lista cu cladiri vechi de vanzare din Bucuresti ca sunt interesat sa cumpar
Adauga comentariu
Acest formular este pentru comentarii referitoare la servicii si NU este destinat contactarii companiilor listate pe www.bucharest-guide.ro



Introduceti codul din imagine:

Primaria Capitalei

 
Primaria Capitalei
Adresa: Bd. Regina Elisabeta, nr. 47
Telefon: 305.55.74 / 305.55.00 / 305.55.55 int 1999
Site: www.pmb.ro
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Primaria Sectorului 1
Program de lucru cu publicul: luni - joi: 8.30 -12.00; inscrieri audie...
 
Primaria Sectorului 2
 
Primaria Sectorului 3
 
Primaria Sectorului 4
 
Primaria Sectorului 5
 
RESTAURANTE, BARURI IN ZONA
STIRI SI EVENIMENTE
Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari
 Vino la eveniment pe 1 aprilie  sa inveti din 21 de an...
Cardul de loialitate La Mama - intotdeauna la indemana
Downloadeaza aplicatia La Mama pentru smartphone din Google Play sau A...
Sta in puterea noastra sa ridicam un om ingenuncheat de o boala incurabila
Diagnosticarea cu o boală incurabilă poate echivala cu o prăbușire...
Road Grand Pink: primul concurs de ciclism feminin din Romania
Road Grand Pink, primul concurs de ciclism destinat in exclusivitate f...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
GARA OBOR
neatza.asi dori sa stiu ce mijloc de transport in ...
Ambasada Israelului
Am si EU o intrebare...am interdictie de intrare ...
Ambasada Republicii Islamice Pakistan
am un prieten in pakistan ce trebuie pentru ai fac...
United Arab Emirates
Pot merge in Dubai, in calitate de turist, daca pe...
Agentia BUCURESTI 3 - INTERNATIONAL
buna ziua.. ma scuzati de deranj.. as diri sa stiu...
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten

 

Grey

Iohannis
Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2015