Find us on Google+
Contact Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa   Informatii Utile   Primarii   Primaria Sectorului 3


Mai multe detalii despre:
Primaria Sectorului 3 (Primarii)
Bucharest-Guide.ro
 
Adauga un comentariu
Comentarii
VALY
cum e posibil pe str, Ceairului bloc reabilitat de firmă în 2012 şi acum a montat schela şi se decopertează polistirenu cu firmă trimisă de primărie IAR MULE BLOCURI ARATĂ JALNIC
nita livia
Pasarile acvatice(lebede rate si gaste exotice) sunt inchise intr'un spatiu f.f. mic din cauza unor lucrari incepute si neterminate.Anul ace4sta li s-a redus spatiul la jumatate.Va rog interveniti.Mergeti si vedeti ca este nevoie de cateva plase.Multumesc
rica paraschiv
buna seara sunt o persoana care locuieste in sect 3 si as vrea sa stiu unde sa ma adresez sa ni se repare si noua semaforul la intersectia :camil resu cu nicolaie grigorescu si paladi acest semafor nu merge de aproape o luna va rugam frumos sa luati masuri va multumim anticipat
daniela
doresc sa stiu cu ce ajung la primaria sect3
Stefania
Va rog sa-mi spuneti cum ajung la primaria sect. 3 cu transportul in comun. Multumesc!
Ioana
Va rog frumos sa ne spuneti daca primarul sectorului 3 are de gand sa vanda locuintele anl din gara catelu, cioplea si von humboldt intrucat trebuie sa dea o hotarare de consiliu local ca sa le treaca apartamentele anl din proprietate publica in cea privata a statului. Si la pret ar trebui sa scada intrucat blocurile sunt reconditionate din camine si nu avem balcoane iar pretul lor de 407 euro/mp este foarte mult avand in vedere ca nu sunt balcoane iar un apartament de 2 camere este de 45 mp. Si chiria vor sa o mareasca deja este 251, 00 ron. Mai bine platim rata la casa decat sa dam chirie la stat. De ce au aprobat programul Prima casa doar ca sa se afle in treaba. In provincie s-au scos la vanzare dar in Bucuresti nu. Cum se implica cei care i-am votat?Urgentati va rog vanzarea apartamentelor anl intrucat exista cereri de cumparare a acestor locuinte. Multumim si sper sa ne ajutati.
Maria
Incercati sa dati o cautare pentru primaria sector 3 si veti vedea ca se reactualizeaza la nesfarsit listele cu ce-au facut ei la primarie acum 5 ani ! mici modificari de ochii lumii care sa le aminteasca de trecerea timpului de la un salar la altul. Dar daca ai cu adevarat o problema, nu vei gasi raspuns pe acea pagina iar daca indraznesti sa depui o cerere, un memoriu,sa nu-ti imaginezi ca se va respecta termenul legal de raspuns ! Or fi atat de ocupati incat uita ca sunt acolo pentru noi ? Am sa recunosc ca m-am repezit sa-l votez pe domnul Negoita de teama ca nu cumva sa-l pierd de primar. Intre timp am aflat cu durere ca-si permite sa plateasca sume iesite din comun pentru acele panselute, acele leagane, acele banci care in alte locuri sunt cumparate cu mult mai putin. Am realizat cu durere ca pana la urma totul este doar afacere si ca domnul primar nu-si iubeste sectorul, nu-si iubeste oamenii ce l-au ales, nu iubeste banii publici . Uitati domnilor ce ne conduceti ca timpul vostru e limitat ca lideri dar ocupand aceste posturi importante veti ramane in istoria acestei tari iar nepotii vostri se vor rusina de amintirea voastra ca : interesati doar de putere, corupti , betivi, labagii, turnatori etc.
Costache Cristea
Firmei "rent a car" cand i s-a dat avizul de functionare i s-a solicitat sa prezinte spatiul de parcare pentru parcul de masini pe care le exploateaza? In prezent - 29.09.2008 - spatiul verde si trotuarul de acces la masina 104, statia Piata Alba Iulia, de pe b-dul Unirii 75 - langa CEC - 3 -4 masini ale firmei susmentionate au constituit locul de parcare. Pe partea de vis-a-vis, in rond, este amenajat loc de parcare. Poate cineva din Primaria Sectorului 3 sa daca ordine cu firmasul masinilor de inchiriat?
loredana
as vrea sa stiu cu cine trebuie sa vorbesc pentru neregulile din locuintele ANL ,din Aleea Cioplea nr 3
dan margareta
de stapanii acestia care merg cu cainii la plimbare si isi fac nevoile pe unde apuca nu se ocupa nimeni sa le dea cateva amenzi sa ii sature sa mai lase fecalele in strada?ce fac politistii comunitari ,ei nu ii pot amenda ca nu mai putem merge pe strada de rahatii lasati de animalele lor de companie.
Dorothea Ionescu
Va rugam sa interveniti pe langa ACM Delta, care executa o amenajare parcare pe str.Gura Vadului, bloc G 21-22, pentru a scoate bordurile in spatiul destinat containerelor de gunoi, care nu pot fi ridicate peste aceste borduri si raman pe carosabil, pe strada noastra ingusta. Cu multumiri, Dorothea Ionescu
petrescu lucia
va rog frumos sa-mi indicati citeva repere pt. a localiza ALEEA ONISIFOR GHIBU NR.4, bloc O31, sector 3. Sint din Targoviste si pe harta Buc. nu gasesc aleea respectiva.

va multumesc,
lucia P.
Adauga comentariu
Acest formular este pentru comentarii referitoare la servicii si NU este destinat contactarii companiilor listate pe www.bucharest-guide.roIntroduceti codul din imagine:

Primaria Sectorului 3

 
Primaria Sectorului 3
Adresa: Strada Parfumului nr 2-4, Sector 3,
Tel: 322.74.80, 322.74.82
Telefon: 318.03.23 pana la 318.03.29 telefoane centrala
Rating 2
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Primaria Capitalei
 
Primaria Sectorului 1
Program de lucru cu publicul: luni - joi: 8.30 -12.00; inscrieri audie...
 
Primaria Sectorului 2
 
Primaria Sectorului 4
 
Primaria Sectorului 5
 
RESTAURANTE, BARURI IN ZONA
STIRI SI EVENIMENTE
Adevaruri Dure in Public Speaking si Vanzari
 Vino la eveniment pe 1 aprilie  sa inveti din 21 de an...
Cardul de loialitate La Mama - intotdeauna la indemana
Downloadeaza aplicatia La Mama pentru smartphone din Google Play sau A...
Sta in puterea noastra sa ridicam un om ingenuncheat de o boala incurabila
Diagnosticarea cu o boală incurabilă poate echivala cu o prăbușire...
Road Grand Pink: primul concurs de ciclism feminin din Romania
Road Grand Pink, primul concurs de ciclism destinat in exclusivitate f...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
GARA OBOR
neatza.asi dori sa stiu ce mijloc de transport in ...
Ambasada Israelului
Am si EU o intrebare...am interdictie de intrare ...
Ambasada Republicii Islamice Pakistan
am un prieten in pakistan ce trebuie pentru ai fac...
United Arab Emirates
Pot merge in Dubai, in calitate de turist, daca pe...
Agentia BUCURESTI 3 - INTERNATIONAL
buna ziua.. ma scuzati de deranj.. as diri sa stiu...
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten

 

Grey

Iohannis
Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2015